Dinsdag 1 december 2020

vacature0112201

https://www.we-personeel.nl/machine-operator-metaal.cfm?jobid=vacature261120202

Bedrijf: WE Personeel

Omschrijving
In de functie als Operator ben je verantwoordelijk voor de bediening van een zetmachine, het opstarten en instellen van de machine voor het knippen en zetten van plaatmateriaal. Het gaat om zetwerk op maat van staal, aluminium, zink en RVS. Het zetwerk wordt voornamelijk toegepast in de hallenbouw en utiliteitsbouw door heel Nederland. Kleine storingen aan de machine kun je zelf oplossen en voor grotere storingen licht je de Technische Dienst in. Verder ben je verantwoordelijk voor de controle van het eindproduct alvorens deze naar de klant toe gaat.

Natuurlijk zou het fijn zijn als je al ervaring hebt in een functie als operator maar mocht dit niet het geval zijn en je bent bereid het vak te leren, schroom dan niet om te reageren.
Wie weet kun jij het vak je snel eigen maken en heb je een leuke baan bij een fijne werkgever.

Wat bieden wij jou:
Een stabiele en betrouwbare werkgever; vanaf dag één word jij intern opgeleid tot operator naar de maatstaven van de opdrachtgever; 40-urige werkweek in de dagdienst (ma-vr); Vakantiegeld; Passend salaris op basis van ervaring en leeftijd.

Wat we verwachten:
Voor deze functie is het belangrijk dat jij nauwkeurig kunt werken, je pakt werkzaamheden snel op, daarnaast heb je enig technisch inzicht en heb je power, een echte doorzetter dus. Herken jij jezelf hierin, neem dan snel contact met ons op. Een diploma is niet vereist.

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Bel dan gerust met Naomi van WE Personeel! telefoonnummer 06-57268879.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

Vakantiegeld
Contractduur 6 maanden

Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd

Werkschema:

Dagdienst
ma-vr
Thuiswerken:

Nee

Salaris: N.v.t.
Opleiding:
Type: fulltime, bepaalde tijd
Categorie:
Ervaring: 3+ jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *